Hi! This is an intro for the page. Aliquam dignissim facilisis est vel laoreet. Sed pulvinar neque nec turpis congue lobortis. Aliquam aliquam turpis est. Morbi eu feugiat leo. Vivamus commodo nisi sed dui scelerisque et molestie ante imperdiet. Nulla ultricies nulla eu massa rhoncus at mattis erat eleifend. Praesent id massa massa. Proin nec lectus diam aliquam.

4 feb 2014
cobertacabretes

Cabretes al país de les...

El 27 de gener va sortir el conte “Cabretes al país de les meravelles” escrit per la Montse Vila i les il·lustracions fetes per jo mateixa. El conte parteix »

Read More
8 gen 2014
alícia retrat

Retrat d’Alícia

Fa molts anys vaig fer aquest retrat per la meva amiga Alícia. El retrat sempre és una bona excusa per dibuixar i si hi ha una cara tan expressiva i tan inspiradora com »

Read More
11 des 2013
Plou… peroquinsol_OK

Plou però quin sol

El dissabte 14 de desembre a les 19:00 es farà la presentació del conte “Plou però quin sol”. Aquest conte es divideix en tres contes escrits per la Cristina »

Read More
20 nov 2013
nen dormint

Anem a fer la migdiada

Us deixo aquí un recull de les il·lustracions que vaig fer per al conte “Anem a fer la migdiada”

Read More
22 oct 2013
viu el prat

Entrevista a la revista &...

Actualment podeu anar a visitar l’exposició “Hi havia una vegada El Prat”, degut això la revista “Viu al Prat” m’han fet una entrevista. »

Read More
2 set 2013
cartell_expo_montsemayol

Hi havia una vegada El...

Us deixo a continuació el text de l’exposició què s’inaugura el dia 20 de setembre: Exposició Hi havia una vegada el Prat A les 19:30 hores Data d’inici: »

Read More
29 ago 2013
silvia

Aina

Targeta de naixement: La meva amiga Sílvia ha tingut una nena (…és una monada) li han posat de nom Aina, des d’aquí li vull donar la meva enhorabona . Ella »

Read More
9 ago 2013
paret vinil

Animalons

Animalons és un Hospital Veterinari el qual em va encarregar de fer el logotip i algunes aplicacions per a la nova clínica d’Andorra La Vella  i uns dibuixos murals »

Read More
22 mar 2013
portadaelpratenversosicolors

“El Prat en versos i...

El dia 5 d’abril a les 19:15 al Cèntric es farà la presentació del llibre: “El Prat en versos i colors”, aquesta publicació ha estat un projecte col·laboratiu entre »

Read More