logobloc_5

2013
11
des

Plou però quin sol

Escrit per Sota la categoria Bloc | 1 Comment

El dissabte 14 de desembre a les 19:00 es farà la presentació del conte “Plou però quin sol”. Aquest conte es divideix en tres contes escrits per la Cristina Garcia i cada un d’ells els hem il·lustrat l’Emma Schmid, Lourdes Ral, i jo mateixa.

El conte què he il·lustrat té com a títol: “Un coet massa estret” una nena que li encanta què plogui perquè així pot quedar-se a casa per dibuixar (i a qui no :p). Amb la Cristina (l’autora dels contes) ens coneixem desde fa un miler d’anys i he tingut la sort de poder treballar amb la protagonista real, la Mila ( filla de la cristina) i en la què es basa aquest conte. El procés ha anat rodat ja què treballava amb ella “mano a mano” i us puc dir que la Mila és una font d’inspiració inagotable.

Amb la Crisitna ja teníem en ment col·laborar juntes: ella com escriptora i jo com il·lustradora, i hem tingut la sort d’estar en aquest projecte juntes i la veritat és que ha estat un super plaer il·lustrar un conte de la Cristina

Aquest projecte ha estat un encàrrec de l’Ajuntament de Llagostera i l’Escola d’art Pere Mayol liderat per la Mariona Puigbaldoyra amb l’objectiu de donar-nos a conèixer. El projecte, a banda del conte, també inclou una exposició que fa un recorregut per diferents obres de cada artista i permet al visitant apropar-se al món de la il·lustració en diferents vessants com per exemple l’editorial, el publicitari i l’artístic, entre altres facetes. Agraeïxo moltíssim la professionalitat de la Mariona i a l’Ajuntament de Llagostera per haver confiat en mi.

Plou… peroquinsol_OK

invitació1

1 Comentari a “Plou però quin sol”

Afegir comentari
  1. La darrera vegada va ser al Prat, aquesta toca Llagostera, on serà la pròxima? :)

Leave a Reply