logobloc_5

cobertacabretes

El 27 de gener va sortir el conte “Cabretes al país de les meravelles” escrit per la Montse Vila i les il·lustracions fetes per jo mateixa. El conte parteix d’un fet real, d’una notícia que es va publicar sobre la cabra catalana. però el conte va de moltes altres coses com la fama fàcil, la dicotomia universal entre la vida rural i la de la ciutat. Aquest conte ens ho ha publicat Edicions Sidillà a mà de la Judit i en »

Llegir mès
2014
8
gen
alícia retrat

Fa molts anys vaig fer aquest retrat per la meva amiga Alícia. El retrat sempre és una bona excusa per dibuixar i si hi ha una cara tan expressiva i tan inspiradora com la de la meva amiga sempre ve de gust fer aquest tipus de treball. Aquesta vegada vaig triar acríl·lics per realitzar-lo. Espero que us agradi

Llegir mès
2013
11
des
Plou… peroquinsol_OK

El dissabte 14 de desembre a les 19:00 es farà la presentació del conte “Plou però quin sol”. Aquest conte es divideix en tres contes escrits per la Cristina Garcia i cada un d’ells els hem il·lustrat l’Emma Schmid, Lourdes Ral, i jo mateixa. El conte què he il·lustrat té com a títol: “Un coet massa estret” una nena que li encanta què plogui perquè així pot quedar-se a casa per dibuixar (i a qui no :p). »

Llegir mès
nen dormint

Us deixo aquí un recull de les il·lustracions que vaig fer per al conte “Anem a fer la migdiada”

Llegir mès
viu el prat

Actualment podeu anar a visitar l’exposició “Hi havia una vegada El Prat”, degut això la revista “Viu al Prat” m’han fet una entrevista. Us la deixo aquí per si la voleu llegir ( a partir de la pàgina 17) . Aprofito el post per agraïr a en Toni Delgado el seu interès i el tracte en el text.

Llegir mès