template1

Hi! This is Fadelicious. New unique look for your blog & portfolio. Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum.

4 feb 2014
0
cobertacabretes

Cabretes al país de les...

El 27 de gener va sortir el conte “Cabretes al país de les meravelles” escrit per la Montse Vila i les il·lustracions fetes per jo mateixa. El conte parteix »

Read More
8 gen 2014
0
alícia retrat

Retrat d’Alícia

Fa molts anys vaig fer aquest retrat per la meva amiga Alícia. El retrat sempre és una bona excusa per dibuixar i si hi ha una cara tan expressiva i tan inspiradora com »

Read More
11 des 2013
1
Plou… peroquinsol_OK

Plou però quin sol

El dissabte 14 de desembre a les 19:00 es farà la presentació del conte “Plou però quin sol”. Aquest conte es divideix en tres contes escrits per la Cristina »

Read More
20 nov 2013
0
nen dormint

Anem a fer la migdiada

Us deixo aquí un recull de les il·lustracions que vaig fer per al conte “Anem a fer la migdiada”

Read More
22 oct 2013
0
viu el prat

Entrevista a la revista &...

Actualment podeu anar a visitar l’exposició “Hi havia una vegada El Prat”, degut això la revista “Viu al Prat” m’han fet una entrevista. »

Read More
2 set 2013
2
cartell_expo_montsemayol

Hi havia una vegada El...

Us deixo a continuació el text de l’exposició què s’inaugura el dia 20 de setembre: Exposició Hi havia una vegada el Prat A les 19:30 hores Data d’inici: »

Read More
29 ago 2013
2
silvia

Aina

Targeta de naixement: La meva amiga Sílvia ha tingut una nena (…és una monada) li han posat de nom Aina, des d’aquí li vull donar la meva enhorabona . Ella »

Read More
9 ago 2013
0
paret vinil

Animalons

Animalons és un Hospital Veterinari el qual em va encarregar de fer el logotip i algunes aplicacions per a la nova clínica d’Andorra La Vella  i uns dibuixos murals »

Read More
22 mar 2013
0
portadaelpratenversosicolors

“El Prat en versos i...

El dia 5 d’abril a les 19:15 al Cèntric es farà la presentació del llibre: “El Prat en versos i colors”, aquesta publicació ha estat un projecte col·laboratiu entre »

Read More