logobloc_5

2012
21
set

Video mobeetrip

Escrit per Sota la categoria Bloc | 2 Comments

Aquest any vaig rebre l’encàrrec de fer els dibuixos per un video publicitari per a l’empresa Mobeetrip. La idea em va atraure de bon començament ja que el qui liderava el projecte era en David Muñoz i el qui faria el muntatge seria en Xavi Esteban.  Amb en David haviem treballat junts anteriorment en un altre projecte i com que savia que m’entendria a la perfecció no vaig dubtar en dir-li que sí i amb en Xavi com que li segueixo el seu treball savia que les meves cagades les arreglaria fent ús de la seva màgia, o sigui que l’equip era perfecte!

La idea d’en David era fer un video que es veiés com realitzava un dibuix (on es veuria la meva mà dibuixant) marcat per l’ordre del guió fet per en David.

Quan l’empresa va donar el vist i plau vam poder començar amb la gravació inmediatament. A la gravació hi erem els tres: jo en el dibuix, en Xavi gravant i en David dirigint i donant suport moral a l’equip! Jo, la veritat és que estava molt nerviosa ja que no em podia equivocar  en el dibuix perquè si hagués fet algun error repercutaria en la fluïdesa del video i també perquè com que estava fet en rotulador, hauria d’haver tornat a començar de nou i hagués fet anar malament de temps a tot l’equip. Però per sort tot va anar rodat i no em vaig equivocar (que jo sàpiga) :p

S’ha de comentar que gràcies a en David i en Xavi m’ho vaig passar d’allò més bé fent-lo però quan vaig veure el resultat acabat vaig quedar gratament sorpresa o sigui que si  a sobre de passar-m’ho bé a sobre vai i tinc la sort d’haver pogut treballar amb els dos “catxos” professionals com en David i en Xavi, és realment molt gratificant. Si ja ho dic jo, no hi ha res com treballar en equip, MOLTES GRÀCIES EQUIPO!!

Aquí us deixo l’enllaç del video, espero que us agradi!

mobeetrip, business on the move from Mobeetrip on Vimeo.

2 Comentaris a “Video mobeetrip”

Afegir comentari
  1. Apa com mola el vídeo, i el dibuix més! ;)

Leave a Reply