logobloc_5

2012
27
ago

Meló_dia

Escrit per Sota la categoria Bloc | 2 Comments

El dissabte 21 de juliol vaig participar al Meló_dia. El Meló_dia és un projecte de La Capsa] on el meló, com a eix temàtic, dona cabuda a un espai per a la música, les arts visuals i en definitiva per passar una bona estona entre amics. Aquest any van canviar l’ubicació del festival, de la platja el van portar al Fondo d’en Peixo, emplaçament que m’encanta i això em va motivar molt :)

Ja havia participat altres anys però aquest any tenia molt clar el que faria i amb quin grup de música local volia dibuixar.

El grup de música era la novetat del festival d’aquest any, els meus amics “Grga Pitic Festivala”, són realment la bomba i fan un espectacle molt divertit, gràcies per la vetllada amics ja teniu una fan!

En la qüestió del què dibuixaria era evident, una crítica al projecte polèmic de l’EUROVEGAS, un projecte de destrucció del territori i que aprofundeix en un model econòmic mitjançant l’especulació urbanística i financera. Com que hi estic totalment en contra del projecte era un bon moment per dir la meva de la millor manera que ser fer, dibuixant.

Com que tenia molt poc temps, vaig decidir agafar símbols que ja existien i fer un col·lage.

Vaig agafar un dels grafittis del gran Banksy, un encaputxat que llença un ram de flors en actitut de lluita (la lluita pacífica) però en comptes de flors li vaig col·locar un meló, que li llença en un cartell que tothom reconeix, el popular de “Welcome Las Vegas”. Fent reflexió de que el prat està en lluita davant de l’Eurovegas.

La tècnica escollida va ser la tinta xinesa, acríl·lic i col·lage sobre cartró.

Haig d’agraïr als capseros, marta, jose i Willy per la producció del festival ja que va anar tot de meravella ^_^!!

Fotos de VAMACA

2 Comentaris a “Meló_dia”

Afegir comentari
  1. La teva actuació juntament amb els Festivala va ser la bomba. Què tornareu a actuar junts? quan? :)

Leave a Reply