inici

cobertacabretes

cobertacabretes

El 27 de gener va sortir el conte “Cabretes al país de les meravelles” escrit per la Montse Vila i les il·lustracions fetes per jo mateixa. El conte parteix d’un fet real, d’una notícia que es va publicar sobre la cabra catalana. però el conte va de moltes altres coses com la fama fàcil, la dicotomia universal entre la vida rural i la de la ciutat. Aquest conte ens ho ha publicat Edicions Sidillà a mà de la Judit i en Xavier que des d’aquest post vull agraïr publicament. El preu del conte és de 10€ i el podeu trobar a les llibreries ( i si no hi és li podeu demanar al llibreter/ra que us el demani ;) ).

Us deixo un enllaç on Martí Gironell en el programa Matins Tv3 parla sobre el conte

alícia retrat
Fa molts anys vaig fer aquest retrat per la meva amiga Alícia. El retrat sempre és una bona excusa per dibuixar i si hi ha una cara tan expressiva i tan inspiradora com la de la meva amiga sempre ve de gust fer aquest tipus de treball.
Aquesta vegada vaig triar acríl·lics per realitzar-lo. Espero que us agradi ;)

alícia retrat

Plou… peroquinsol_OK

El dissabte 14 de desembre a les 19:00 es farà la presentació del conte “Plou però quin sol”. Aquest conte es divideix en tres contes escrits per la Cristina Garcia i cada un d’ells els hem il·lustrat l’Emma Schmid, Lourdes Ral, i jo mateixa.

El conte què he il·lustrat té com a títol: “Un coet massa estret” una nena que li encanta què plogui perquè així pot quedar-se a casa per dibuixar (i a qui no :p). Amb la Cristina (l’autora dels contes) ens coneixem desde fa un miler d’anys i he tingut la sort de poder treballar amb la protagonista real, la Mila ( filla de la cristina) i en la què es basa aquest conte. El procés ha anat rodat ja què treballava amb ella “mano a mano” i us puc dir que la Mila és una font d’inspiració inagotable.

Amb la Crisitna ja teníem en ment col·laborar juntes: ella com escriptora i jo com il·lustradora, i hem tingut la sort d’estar en aquest projecte juntes i la veritat és que ha estat un super plaer il·lustrar un conte de la Cristina

Aquest projecte ha estat un encàrrec de l’Ajuntament de Llagostera i l’Escola d’art Pere Mayol liderat per la Mariona Puigbaldoyra amb l’objectiu de donar-nos a conèixer. El projecte, a banda del conte, també inclou una exposició que fa un recorregut per diferents obres de cada artista i permet al visitant apropar-se al món de la il·lustració en diferents vessants com per exemple l’editorial, el publicitari i l’artístic, entre altres facetes. Agraeïxo moltíssim la professionalitat de la Mariona i a l’Ajuntament de Llagostera per haver confiat en mi.

Plou… peroquinsol_OK

invitació1

china6

sirenes

nen dormint

Us deixo aquí un recull de les il·lustracions que vaig fer per al conte “Anem a fer la migdiada”
aviafinal JUNT

china6

final cangurs deformat copia

muntatge desertbonen escoltant

sirenes

sol1

nen dormint

/* */