logobloc_5

2011
6
jun

Els dies 10, 11, 12, 13 i 14 de Juny és la festa major de Llagostera i com cada any en el mes d’abril s’obre la convocatòria pública del concurs cartell per a la Festa Major .La sorpresa va ser quan em van dir que havia guanyat el concursssssssss iujuuu no m’ho podia creure…em vaig posar molt i molt contenta!

Haig de dir que evidentment aquest treball no és mèrit meu sinó que és el fruit del treball conjunt meu i de la meva germana @rosa_mayol. No puc deixar d’agraïr-li el fet de treballar amb ella perquè deixant de banda de si guanyava o no penso que és la millor companya que tinc per treballar. Gràcies Roseta!

Tenia clar quin tipus de cartell volia fer, el qual els papers i el col·lage volien que fóssin els protagonistes. Tampoc volia un cartell carregat de símbols de la festa major, ni que aparegués el poble… volia un missatge clar i directe: Un músic que porta colors trencant amb la grisor.

Tots els materials són pobres i reciclats i això fa que sembli antic, donant una atmosfera vintage :)

Espero que us agradi i que disfruteu del cartell!! jo el què sí que disfrutaré és de la festa…BONA FESTA MAJOR!!!!

Leave a Reply